Van skireis naar online après-skiën

sam durlinger

Click here for English

Daar stond ik dan, voor het eerst op ski’s tijdens de skireis van 2020 naar Risoul. Wat een ervaring was dat, ik herinner me nog goed dat ik al languit in de sneeuw lag voordat ik überhaupt mijn ski’s aan had. Respect Lily, het is je gelukt om mij te leren skiën, enigszins dan…

Wat mooi was het dat ik op 15 april in een groep gegooid werd samen met Jet, Lily en Wesley: skireiscommissie 2021 was een feit! Iets waar ik al enorm naar uitkeek. De skireis in 2020 was me zo goed bevallen dat ik er enorm veel zin in had om iets moois te gaan organiseren voor komend jaar. Ik had het toen ook al wel gezien, een kleine maand in lockdown. Niet wetende wat er verder nog zou gaan komen…

Dat het jaar een andere wending nam is iets waar we maar geen woorden aan vuil meer gaan maken. Feit is wel dat we helaas de skireis hebben moeten annuleren. Ik denk nog vaak terug aan de skireis van vorig jaar, zeker omdat ik mijn ogen uitkeek daar tijdens de après-ski!

Een online activiteit, het is natuurlijk absoluut niet wat we willen. Met z’n allen in de bus richting de sneeuw, dat is waar we het voor doen. En natuurlijk, we willen allemaal zo snel mogelijk weer de Malle Babbe in met elkaar, hopelijk is dat dan ook snel weer mogelijk! Hopelijk wordt de après-ski activiteit van dit jaar goed ontvangen, net als alle andere activiteiten die nu veelal via Zoom moeten plaatsvinden. Fijn om zo toch nog met elkaar in contact te blijven. Ik hoop jullie snel fysiek allemaal weer te mogen ontmoeten tijdens een activiteit van de ESV op locatie!

Namens de skireiscommissie, stay safe en hopelijk tot snel!
Sam Durlinger