Vertrouwenscontactpersoon Maaike Vermeulen

Mijn naam is Maaike Vermeulen en sinds dit jaar ben ik vertrouwenscontactpersoon bij de ESV. Ik ben 25 jaar en woon in het mooie Nijmegen. Ondertussen ben ik al een aantal jaar betrokken bij de ESV. Als vertrouwenspersoon ben ik het aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen binnen de vereniging, ik zorg voor opvang en ondersteuning van deze leden. Alle leden mogen contact opnemen wanneer ze te maken gehad hebben met ongewenste omgang binnen de vereniging. Dit kan in eerste instantie  zijn om je verhaal kwijt te kunnen en om door te spreken wat er gebeurd is. Jouw ervaring staat hierbij centraal, dus wanneer jij een situatie als storend of intimiderend vervaart, bied ik hiervoor een luisterend oor. Indien je dit fijn vindt kunnen we daarna samen kijken naar vervolgstappen. Alles wat we bespreken blijft uiteraard vertrouwelijk onder ons. Heb je naar aanleiding hiervan een vraag of wil je een afspraak maken? Ik ben te bereiken via telefoonnummer: 06-29328747 of via email adres: confidant@esvnijmegen.nl.