Woord van de voorzitter

IMG29890hr

Beste alumni,

 

Zoals je oom op een kringverjaardag zou zeggen: je studententijd is de beste tijd van je leven! Een tijd waar je ontzettend veel mensen leert kennen, voor het eerst op jezelf gaat wonen en je de mogelijkheid krijgt om allerlei talenten te ontwikkelen. Helaas komt aan al het goede ook een eind. Om deze pijn een beetje te verzachten bestaat er vanuit de ESV de alumni kring.

Ik ben Eline Meiberg, 21 jaar en kom uit Lemelerveld een klein dorpje dichtbij Zwolle. Ik ben begonnen op het HBO met de opleiding Bedrijfseconomie. Na het behalen van mijn propedeuse heb ik besloten het een stapje hoger op te zoeken en naar de Radboud Universiteit te gaan. Inmiddels heb ik mijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie behaald en zet ik mij dit jaar in voor de ESV.

Dit jaar ben ik voorzitter van de ESV, wat betekent dat ik het gezicht van de vereniging ben en de ESV vertegenwoordig naar binnen en buiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het leiden van de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen. Verder ondersteun ik de rest van mijn bestuursleden waar nodig en neem ik een deel van de activiteiten coördinator taken op mij. Ook neem ik dit jaar plaats als secretaris van het Alumni bestuur. Binnen het Alumni bestuur houd ik mij bezig met het vergroten van het alumni ledenbestand.

De kamer is inmiddels weer volledig open voor alle leden zoals van ouds. Het begin van het collegejaar stond vooral in het teken van het betrekken van de eerstejaars, maar ook de tweedejaars die vorig jaar alle activiteiten online hebben bij gewoond. Daarnaast hebben wij de Economendag mogen organiseren, waarbij docenten de mogelijkheid kregen om op een informele manier in contact te komen met de studenten. Ook heeft het Nijmegen Career Event in november mogen plaatsvinden. Deze activiteiten waren een groot succes voor het XXXIIIste bestuur! Komende periode organiseert de ESV weer gezellige borrels in de nieuwe stamkroeg Stretto en gaan onze commissies weer aan de slag om mooie activiteiten neer te zetten voor onze leden!

Helaas heeft de alumni borrel nog niet kunnen plaatsvinden tot onze grote spijt. Echter, ik hoop u snel te mogen ontmoeten op ons gala dat plaatsvindt op 13 mei!

Het gaat u allen goed!

 

Namens het XXXIIIste bestuur,

 

Eline Meiberg

Voorzitter der ESV 2021-2022